Misiunea noastra, zambetul tau!

Noi suntem CUBIC DENT

Principalul nostru obiectiv intr-o piata a serviciilor stomatologice extrem de concurentiala este sa oferim CALITATE la preturi cat mai accesibile pentru pacienti. In cele 2 cabinete stomatologice din sector 2 Bucuresti, avem dotari si echipamente moderne si eficiente conform standardelor in vigoare.

Indiferent de ce medic stomatolog alegi, in cadrul CUBIC DENT beneficiezi de tratamente moderne si durabile, la cele mai inalte standarde de calitate. Calitatea este asigurata de materialele folosite, de dotarile clinicii si de experienta profesionala a medicilor nostri. Medicii clinicii noastre va vor oferi informatiile necesare despre sanatatea dumneavoastra dentara si va vom recomanda intotdeauna doar tratamentul cel mai potrivit in cazul dumneavoastra.

In clinica noastra tratam, atat pe tine cat si pe familia ta, cu o deosebita importanta si ne mandrim cu increderea si relatiile pe care le construim cu pacientii nostri.

CUBIC DENT - Cabinet Stomatologic Sector 2 București interior cabinet unit cabinet 2
CUBIC DENT - Cabinet Stomatologic Sector 2 București interior cabinet unit cabinet 2

Educatia profesionala a medicilor nostrii este continua astfel incat pacientul va primi tratamentele stomatologice cele mai potrivite. Fiecare pacient este important pentru noi si de aceea va putem oferi intotdeauna toate informatiile necesare cat mai transparent posibil, despre sanatatea dumneavoastra orala.
In clinica stomatologica CUBIC DENT venim in sprijinul pacientilor cu un concept nou si transparent: creăm planuri personalizate de tratament pentru fiecare pacient in urma discutiilor transparente dintre pacient si medicul stomatolog. Credem ca numai printr-o colaborare deschisa va putem recomanda cel mai potrivit tratament.
CUBIC DENT – Stomatologie Sector 2. Locul unde vei gasi servicii stomatologice complete atat pentru tine cat si pentru familia ta.
Nu esti convins? Te invitam sa ne cunosti mai bine!

Galerie Foto
dental echipa andra cruceanu
CUBIC DENT - Cabinet Stomatologic Sector 2 București interior cabinet unit cabinet 2

Mesajul Medicului Fondator

”Atunci cand am infiintat Clinica Stomatologica CUBIC DENT m-am angajat sa contribui la cresterea constientizarii ingrijirii dentare a comunitatii pe care o servesc. Scopul nostru este sa acoperim nevoile relevante pentru pacientii nostrii din toate domeniile stomatologiei. Pe langa pregatirea profesionala riguroasa si o perfectionare continua, la noi vei gasi respect, empatie si rabdare in oferirea serviciilor stomatologice de calitate despre care am mentionat inca de la inceput.

Cu siguranta te vei convinge dupa ce ne vei trece pragul ca nici denumirea clinicii nu este intamplatoare ci ne ghideaza cat mai aproape de perfectiune in activitatea noastra profesionala. Cred cu tarie ca relatia dintre medic si pacient se bazeaza pe o colaborare deschisa, incredere si respect reciproc si va astept cu drag sa construim impreuna o astfel de relatie.”

Dr. Andra Maria Cruceanu

Medic fondator – Stomatologie generala, Protetica si Estetica Dentara
Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti
Bone Grafting Techniques and Procedures in Implant Surgery – The International Institute of ARDS Implants (Aprilie 2016)

Misiune si Valori

Clinica stomatologica CUBIC DENT din sector 2 Bucuresti isi doreste recunoastere si respect in domeniul in care activeaza prin furnizarea de servicii medicale stomatologice la cele mai inalte standarde. Orice sugestii venite din partea pacientilor nostri sunt binevenite si pot contribui la imbunatatirea continua a calitatii interactiunii cu dumneavoastra. Valorile fundamentale ale cabinetului stomatologic CUBIC DENT:

Sinceritate, integritate si respect

Actionam intotdeauna in interesul pacientilor nostri conform principiilor profesionale si morale.

Apreciere, loialitate si grija fata de pacienti

Ne dorim incredere si relatii de durata construite cu pacientii si partenerii nostrii deoarece acestia sunt cei mai importanti pentru noi.

Calitate, responsabilitate si servicii accesibile

Furnizarea serviciilor medicale de cea mai buna calitate intr-un mod complet responsabil fata de zambetul pacientilor nostrii.

Dotari

Intregul personalul nostru este angajat in respectarea valorilor clinicii Cubic Dent. Ne-am dorit sa alegem tot ce este mai bun din respect atat pentru noi cat si pentru pacientii nostrii. Avand o echipa formata din medici stomatologi ce folosesc tehnologie de ultima generatie, putem oferi servicii de cea mai buna calitate pacientilor nostri.

UNITURI DENTARE SIGER U200

UNITURI DENTARE SIGER U200 cu o ergonomie sporita, reprezinta cea mai importanta dotare dintr-un cabinet stomatologic. Unitul dentar SIGER U200 reuneste design-ul atractiv, tehnologia de ultima generatie, performanta, fiabilitatea si calitatea optima pentru a indeplini cerinte de ultimă ora in materie de practica dentara. Datorita design-ului, materialelor de calitate folosite in constructia unit-ului, cat si a finisajelor de exceptie, SIGER U200 îndeplineste normele europene in materie de igiena, protectia mediului si siguranta.

CUBIC DENT - Cabinet Stomatologic Sector 2 București interior cabinet unit cabinet
CUBIC DENT - Cabinet Stomatologic Sector 2 București interior cabinet unit cabinet
Despre noi Cubic Dent stomatologie foto 4 interior cabinet
Despre noi Cubic Dent stomatologie foto 4 interior cabinet

AUTOCLAV (Sterilizator) DENTAL DxP Domina

Sterilizarea in cadrul Cubic Dent se face conform legislatiei in vigoare respectand cele mai inalte standarde de calitate. Autoclavul indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare (testul Bowie&Dick si testul Helix).
Despre noi Cubic Dent stomatologie autoclav
Despre noi Cubic Dent stomatologie autoclav
edf dental dotari apex
edf dental dotari apex

APEX – FINDER si MICROMOTOR ENDODONTIC VDW SILVER RECIPROC

APEX – FINDER si MICROMOTOR ENDODONTIC VDW SILVER RECIPROC pentru realizarea corecta si completa a tratamentelor endodontice, intr-un timp mult mai redus decat prin varianta clasica manuala si cu o siguranta mult sporita.

Aspiratorul chirurgical mobil ASPINA

Aspiratorul chirurgical mobil ASPINA, ofera libertate medicului stomatolog, asigurand o ergonomie crescuta. Acetsta este  utilizat in interventii stomatologice unde este necesara o absortie puternica (ex. inserarea implantului dentar, chirurgie dento-aleveolara, tratament endodontic).
dav dental dotari aspirator
dav dental dotari aspirator
edf dental dotari lampa fotopolimerizare
edf dental dotari lampa fotopolimerizare

LAMPA FOTOPOLIMERIZARE WOODPECKER

LAMPA FOTOPOLIMERIZARE WOODPECKER pentru realizarea rapida a obturatiilor din compozit.

TRUSA IMPLANTOLOGIE si FIZIODISPENSER

TRUSA IMPLANTOLOGIE si FIZIODISPENSER sunt Instrumente indispensabile in tratamentul de implant dentar in clinica stomatologica Cubic Dent din Bucuresti.  In acest moment folosim cu precadere produsele MEGAGEN, care prezinta un  raport calitate–pret extrem ridicat.  Fiziodispenserul Nouvag MD11 cu Led utilizat in cadrul clinicii Cubic Dent este unul dintre cele mai performante. Acesta foloseste ser fiziologic pentru a exclude posibilitatea necrozei osoase din timpul procesului.
dental trusa implantologie
dental trusa implantologie

Echipa noastra

Partenerii CUBIC DENT

Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Dentstore
Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Dentstore

Denstore

Siguranța și calitatea nu sunt negociabile în industria dispozitivelor medicale, de aceea a fost implementat standardul ISO 13485. Acest standard convenit la nivel international stabilește cerințele pentru un sistem de management al calității specific industriei dispozitivelor medicale.

Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Dentotal
Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Dentotal

Dentotal Protect

Dentotal Protect este liderul de piață în România în distribuția de produse stomatologice, având peste 12 000 clienți – clinici și laboratoare stomatologice din toata țara.

Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Dr.Fischer
Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Dr.Fischer

Dr. Fischer Dental

Dr. Fischer Dental Lab reprezinta unul dintre cele mai importante laboratoare de tehnica dentara din Bucuresti fiind recunoscuti pentru profesionalism, punctualitate si calitate.

Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Mega Gen
Despre noi Cubic Dent stomatologie Parteneri Cubic Dent Mega Gen

Megagen Implant

Megagen Implant joaca un rol important pe piata stomatologica la nivel global iar prin implanturile oferite de acestia au schimbat perceptia asupra domeniului implantologiei ca ramura a medicinei dentare.