Clinica stomatologica CUBIC DENT din sector 2, Bucuresti iti ofera tratamente de foarte buna calitate fara a face eforturi financiare deosebite. Astfel, iti oferim posibilitatea de a plati in rate toate tratamentele efectuate. Tu iti vei stabili bugetul pe care doresti sa il aloci in fiecare luna pentru plata serviciilor oferite de catre noi.

Plata esalonat pe parcursul tratamentelor

Am mentionat inca de la inceput ca planul de tratament va fi elaborat de catre medicul dentist comunicat si agreat impreuna cu dumneavoastra. In cazul in care este necesar un plan de tratament complex ce presupune mai multe vizite pe parcursul a mai multor saptamani, va oferim posibilitatea de a achita in rate toate interventiile stomatologice efectuate. Practic, in cadrul primei sedinte veti putea stabili de comun acord cu medicul stomatolog valoarea platilor si momentele cand va trebui sa le achitati.

Plate in rate lunare egale fara dobanda, prin carduri de credit

O alta modalitate extrem de convenabila pentru dumneavoastra este de achita tratamentele stomatologice in rate lunare egale utilizand urmatoarele carduri de credit: Card Avantaj (pana la 6 rate) si Optimo Card (intre 18 si 36 rate, pentru tratamente mai complexe).

Plateste in rate lunare egale

Plateste in RATE LUNARE EGALE utilizand Card Avantaj. Iti oferim posibilitatea de a plati in rate toate tratamentele efectuate. Tu iti vei stabili bugetul pe care doresti sa il aloci in fiecare luna pentru plata serviciilor oferite de catre noi.

* In cazul in care nu aveti un asemenea card de credit, echipa CUBIC DENT va poate ajuta cu toate informatiile legate de activitatile necesare pentru obtinerea acestor carduri.